Вбивство Шеремета: суд долучив до справи 11 томів

Шевченківський райсуд Києва долучив 11 томів матеріалів слідства для подальшого їх розгляду у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета і оголосив тижневу перерву.

Про це повідомляє Укрінформ.

Так, на засіданні у вівторок, 12 січня, суд ухвалив рішення про відвід одного з представників постраждалих Андрія Мамалиги, щоб він не брав участі у цьому процесі.

Також суд долучив 11 томів матеріалів слідства для подальшого судового розгляду. Прокурор оголосив номера томів справи, які були долучені в суді для подальшого вивчення.

Після цього головуюча суддя Оксана Голуб запитала у представника потерпілої у справі Олени Притули Оксани Мельник - чи готова вона перейти до дослідження матеріалів.

Мельник попросила суд зробити перерву, щоб ознайомитися з матеріалами.

Головуюча суддя оголосила, що суд перейде до дослідження долучених матеріалів слідства на наступному засіданні - 19 січня о 14:00.

Нагадаємо, на початку січня в Нацполіціі заявили, що отримали інформацію про можливих замовників вбивства Павла Шеремета.

Глава МВС Арсен Аваков повідомив, що правоохоронці в січні вивчать «білоруський слід» у справі Шеремета. Зокрема, правоохоронці допитають власника нового аудіозапису і проведуть експертизи.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО