Зведення ООС: на Донбасі зафіксували одне порушення режиму припинення вогню

Від початку поточної доби, 9 жовтня, у смугах відповідальності наших бригад зафіксоване одне порушення досягнутих домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації.

У районі населеного пункту Шуми, противник порушив режим припинення вогню, здійснивши кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

Бойових втрат і поранень серед наших військовослужбовців немає. Українські бійці вогонь у відповідь на провокативні дії противника не відкривали.

Військовослужбовці Збройних Сил спільно із вогнеборцями ДСНС продовжують гасити пожежі поблизу Болотеного та Майорська. А в районі населених пунктів Новоолександрівка та Катеринівка осередки загорання вже локалізовано.

Окрім того, у районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано майже 8 гектарів території та передано на знищення 61 вибухонебезпечний предмет.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Наразі відремонтовано 1 будинок, на 9 об’єктах відновлювальні роботи ще тривають.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО