Призначення Саакашвілі: Зеленський повідомив, коли очікує на результат

На призначення експрезидента Грузії Михеіла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ відреагував глава держави Володимир Зеленський.

Про це пише пресслужба Офісу президента 9 травня.

Так, під час брифінгу в рамках візиту до Закарпатської області український президент заявив, що очікує у найближчі місяці позитивних результатів від діяльності Саакашвілі на займаній посаді.

«Результатів роботи від Саакашвілі очікую не на другий день після його призначення, але в найближчі місяці він має бути. Результат - з приводу дерегуляції в бізнесі і реформи митниці», - зазначив він.

Зеленський підкреслив, що хоче, щоб колишній голова Одеської обласної державної адміністрації займався реформою української митниці, адже в період свого президента в Грузії Саакашвілі зміг зробити сучасну митницю і подолати корупцію.

«Він розповів, що свого часу поставив нових людей на митниці, потім всіх розігнав. Через деякий час поставив інших - і довелося розігнати знову. Ну, така складна річ реформа митниці. Я дуже хочу, щоб він нею займався», - додав глава держави.

Крім того, Зеленського цікавить допомога експрезидента Грузії в проведенні пенсійної реформи в Україні.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив Михеіла Саакашвілі главою Виконавчого комітету реформ. Відповідний указ президент підписав у четвер, 7 травня.

Після цього Грузія вирішила відкликати посла з України.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО