Труханову повідомили про нову підозру у недостовірному декларуванні

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову у недостовірному декларуванні в декларації за 2017 рік.

Про це повідомляє пресслужба САП.

«14 квітня заступником генерального прокурора - керівником САП Назаром Холодницьким повідомлено про підозру Одеському міському голові у поданні суб'єктом декларування недостовірних відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік», – інформують у прокуратурі.

У САП додали, що слідство встановило недекларування Трухановим майна та доходів, що належали його дружині. Зокрема, квартиру в Одесі, паркомісця, автомобіля, а також корпоративні права тощо. Загальна вартість незадекларованого майна сягає майже 16,3 млн грн.

За даними «Слово і діло», йдеться про Тетяну Колтунову, майно якої Труханов недекларував і в попередніх деклараціях, за що його судять у Вищому антикорупційному суді. Нещодавно суд майже закінчив досліджувати письмові докази у справі, але в ньому минули всі терміни давності ще 27 березня, тому суд справу закриє.

Нагадаємо, Труханову повідомили про підозру в недостовірному декларуванні. Пізніше, НАБУ завершило розслідування цієї справи, а САП скерувала її до суду.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО