Суд оштрафував ще 16 осіб за порушення карантинних заходів

Суд оштрафував ще 16 осіб за порушення карантинних заходів на загальну суму понад 319 тисяч гривень.

Відповідні ухвали оприлюднені в єдиному реєстрі судових рішень, повідомляє «Слово і діло».

Зокрема, суд оштрафував на 17 тис. грн у Києві особу, яка торгувала кавовими виробами на вулиці. У місті Бровари Київської області суд оштрафував на 17 тис. грн водія компанії ТОВ «Азвір», який перевозив понад 10 осіб у маршрутці.

У Сумах теж оштрафували водія на 17 тис. грн, який перевозив у салоні маршрутки 19 осіб. У місті Охтирка Сумської області порушник продавав олію на вулиці, за що його оштрафували на 17 тис. грн.

У Донецькій області суд оштрафував чотирьох людей по 17 тис. грн: водія в Костянтинівці за перевезення 11 осіб; у Маріуполі – посадову особу кафе-бару за продовження роботи; у Покровську – шашличника за продовження роботи і ФОП за продовження роботи магазину «Господарчі товари».

У Черкасах суд оштрафував на 17 тис. грн торговця молочними продуктами, а в Черкаській області у місті Христинівка – водія за порушення режиму самоізоляції після повернення з Польщі, а також за водіння у нетверезому стані.

У Дніпрі суд оштрафував на 34 тис. грн ФОП за продовження роботи магазину з продажу шин «Good year», а також продавця будівельних товарів у магазині «Будівельник» на 17 тис. грн. У Кривому розі Дніпропетровської області приватного підприємця оштрафували на 34 тис. грн за продовження роботи магазину «Сантехніка» та на 17 тис. грн – продавця квіткового магазину.

Крім того, суд оштрафував на 30 тис. грн ФОП за продовження роботи кафе-бару «Наша хатка» в Дунаївцях Хмельницької області та торговця одягом та взуттям у селі Зеленівка Бахмацького району Чернігівської області – на 17 тис. грн.

Нагадаємо, «Слово і діло» підготувало мапу штрафів українців за порушення карантину. Також ми докладно описали випадки, в яких суд визнавав порушників винними. Раніше «Слово і діло» порівняло штрафи за порушення карантину в Україні та інших країнах.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО