До НАБУ передали справу недобудованого дитсадка на Донеччині

Детективам Національного антикорупційного бюро передали кримінальне провадження за фактами можливих зловживань під час будівництва дитячого садочку в селі Званівка Бахмутського району Донецької області.

Про це йдеться в ухвалі Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і діло».

Як встановлено слідством, між Бахмутським районним комунальним підприємством «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства» та компанією «ТІМ Констракшн» був укладений договір на розробку проєктної документації щодо будівництва дитсадочка у Званівці. Між комунальним підприємством та «ТІМ Констракшн» був підписаний акт здачі-приймання виконаних робіт, які фактично в повному обсязі виконані не були. Директором БРКП «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства» є Іван Рибалко, який також обраний депутатом Бахмутської районної ради.

Зазначимо, що компанія «ТІМ Констракшн» фігурувала у кримінальному провадженні про заволодіння коштами під час реалізації проєкту «Стіна». За даними детективів НАБУ, фірма мала ознаки фіктивності й фактичних робіт із облаштування кордону не проводила.

Нагадаємо, до НАБУ передали справу про розтрату коштів державного підприємства ​​зі складу «Укроборонпрому». Також детективам передали справу про заволодіння коштами «Миколаївоблтеплоенерго».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО