Розселення інтернату через коронавірус: директора закладу звільнили

Керівника Верхньодніпровського інтернату (Дніпропетровська область), який хочуть розселити, щоб звільнити місце пацієнтам із коронавірусом, звільнили.

Про це у Facebook повідомив адвокат Ігор Ломако, опублікувавши відповідні документи.

У розпорядженні голови обласної ради йдеться, що посадовим особам перешкоджали в огляді інтернату. Директор закладу Олександр Змієнко звільнений за одноразове, грубе порушення трудових обов'язків, передбачених статутом закладу і трудовим договором.

«При цьому в неділю, 15 березня, комісія безперешкодно працювала понад годину на всій території закладу, були оглянуті всі приміщення в супроводі співробітників інтернату, проводилася фотозйомка зовні і всередині, члени комісії та працівники постійно були в нормальному діалозі», – заявив адвокат.

Учора, 22 березня, батьки одного з підопічних інтернату опублікували звернення до президента Володимира Зеленського з проханням втрутитися в ситуацію.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що влада Дніпропетровської області розглядає можливість розселення дітей із Верхньодніпровського інтернату в інші заклади для розміщення замість них потенційних носіїв коронавірусу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО