Оприлюднили текст закону про допуск іноземних військових на навчання до України

На сайті парламенту опублікували текст законопроекту президента Володимира Зеленського про допуск іноземних військових на навчання до України.

Про це свідчать дані на сайті парламенту.

Останній етап проходження документу - опрацьовується в комітеті.

Проєктом схвалюється рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України для участі в багатонаціональних військових навчаннях.

При цьому фінансування витрат, пов’язаних із підготовкою та проведенням багатонаціональних навчань за участю Збройних сил України на території України та поза її межами в 2020 році, у сумі 63 824,3 тисяч гривень планується здійснити в межах асигнувань, передбачених ЗУ «Про державний бюджет України на 2020 рік» Міністерству оборони України за бюджетною програмою «Забезпечення діяльності Збройних сил України, підготовка кадрів і військ, медичне забезпечення особового складу, ветеранів військової служби та членів їхніх сімей, ветеранів війни».

Нагадаємо, Зеленський вчора вніс до Верховної ради законопроект №3003 «Про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України в 2020 році для участі в багатонаціональних військових навчаннях». Спочатку текст проєкту був відсутній.

Як відомо, парламент у вівторок, 26 лютого 2019 року, схвалив за основу і в цілому законопроект №10067 про допуск підрозділів Збройних сил іноземних держав на територію України.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО