Закон про допуск іноземних військових на навчання в Україні зареєстрували в парламенті

Читать на русском
ВР зареєструвала законопроект про схвалення рішення президента Петра Порошенка про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі у багатонаціональних навчаннях.
Ілюстративне фото.

Верховна Рада зареєструвала законопроект №10067 про схвалення рішення президента Петра Порошенка про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі у багатонаціональних навчаннях.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сайті українського парламенту.

Метою проекту є врегулювання питання про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях.

Законопроект «Про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі в багатонаціональних навчаннях» розроблено для забезпечення постійного підтримання обороноздатності держави, боєздатності ЗСУ, інших військових формувань.

Зазначимо, що на фінансування видатків, пов'язаних з підготовкою та проведенням багатонаціональних навчань на території України та за її межами в 2019 році передбачено 40 млн 220,1 тис. гривень.

Раніше Порошенко в ООН розповів, яка армія РФ вторглася в Україну.

Як відомо, анонсували українсько-американські навчання Sea Breeze.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: