НАБУ розслідує можливе заволодіння майном спиртзаводу

Національне антикорупційне бюро розслідує можливе заволодіння майновим комплексом спиртового заводу ТОВ «Мале підприємство науково-виробничої фірми «Екологічна ініціатива».

Про це йдеться в ухвалі Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

На думку детектива, службові особи Державної податкової інспекції у Києво-Святошинському районі Київської області, перебуваючи у змові з посадовими особами приватного підприємства «Блокер», зловживаючи своїми службовими повноваженнями, заволоділи майновим комплексом спиртзаводу фірми «Екологічна ініціатива». Чим, за даними слідства, завдали компанії збитків на суму 1,5 млн доларів. В подальшому ці особи вчинили правочин з майном, одержаним шляхом укладення договору-купівлі продажу між ПП «Блокер» та ТОВ «Лос-Київ».

Детектив стверджував, що для встановлення осіб, ймовірно причетних до даних кримінальних правопорушень, а також осіб, які можуть володіти інформацією про обставини вчинення даних кримінальних правопорушень, необхідно отримати тимчасовий доступ до документів, які містяться в господарських справах, стороною в яких виступало ТОВ «МП НВФ «Екологічна ініціатива». Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, НАБУ розслідує продаж Одеською облрадою дачі Маразлі. Раніше детективи почали розслідувати передачу земель військового аеродрому в Одесі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО