У ГПУ стартував третій етап атестації прокурорів

У ГПУ стартував третій етап атестації прокурорів, яку проходять 769 правоохоронців.

Про це повідомляє пресслужба ГПУ у вівторок, 3 грудня.   «Почався завершальний етап атестації прокурорів ГПУ. До нього допущені 769 прокурорів, які успішно пройшли тестування на знання та вміння в застосуванні закону і відповідність здійснювати повноваження прокурора, а також тестування на загальні здібності і навички», - йдеться в повідомленні.

  На третьому етапі прокурори виконають письмове практичне завдання для оцінки рівня володіння практичними вміннями та навичками, а також пройдуть співбесіду з метою виявлення відповідності вимогам професійної компетентності, професійної етики і чесноти.

«Планується, що співбесіди з усіма прокурорами ГПУ буде завершено до кінця грудня цього року», - сказано в повідомленні.   Співбесіда полягатиме в обговоренні результатів дослідження членами комісій матеріалів атестації щодо дотримання прокурором правил професійної етики і чесноти, зокрема інформації наданої НАБУ і відповідей прокурора на додаткові питання, яке могла заздалегідь поставити кадрова комісія.   Рішення про проходження співбесіди будуть публікуватися кадровими комісіями в той же день на офіційному сайті Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, в п'ятницю, 8 листопада, завершився другий етап атестації прокурорів Генеральної прокуратури України, понад 96% прокурорів успішно склали іспит.

Також відзначимо, перший етап переатестації відсіяв третину прокурорів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО