ФСБ затримала двох українців на адмінкордоні з Кримом

Співробітники ФСБ РФ затримали двох громадян України на адміністративному кордоні Херсонської області та анексованого Криму.

Про це повідомляють Крым.Реалии з посиланням на прикордонне управління російської ФСБ у понеділок, 9 вересня.

Стверджується, що один із затриманих - житель Хмельницької області, який слідував на півострів через російський пункт пропуску Джанкой. При цьому 40-річний українець «з квітня 2019 року оголошений у федеральний розшук за шахрайство у великих розмірах, яке він зробив на території півострова».

Також у ФСБ повідомляють про затримання в російському пункті пропуску Армянськ при виїзді з півострова кримчанина, який «знаходиться в розшуку з 2016 року за вчинення крадіжки зі значною шкодою».

Повідомляється, що чоловіків передали російській поліції. Імена та прізвища затриманих не публікують, будь-які їхні коментарі відсутні.

Раніше в липні російські прикордонники затримали двох громадян України, які намагалися проїхати через пункт пропуску Армянськ на адміністративному кордоні. Один з чоловіків знаходився в міждержавному розшуку, а другий підозрювався у вбивстві на території Криму, стверджують у ФСБ.

Також у Криму затримали 37-річного громадянина України в пункті пропуску Армянськ, який прямував на півострів пішки. У чоловіка виявили нібито підроблений паспорт.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО