НАБУ і САП повідомили про підозру заступнику міністра екології

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру у недостовірному декларуванні заступнику міністра екології та природокористування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«29 серпня детективи Національного бюро за погодженням із прокурорами САП повідомили заступнику міністра про підозру у внесенні недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.

Раніше у САП писали, що погодили підозру детективів заступнику міністра екології та природних ресурсів України. За версією НАБУ, посадовець не вніс до декларацій за 2015-2016 роки факт користування житловим будинком загальною площею 556,4 кв. м та земельною ділянкою площею 0,1607 га, власниками яких є його близький родич.

За даними журналіста «Слова і Діла», йдеться про Віктора Вакараша. У декларації за 2017 рік він задекларував житловий будинок загальною площею 556,4 кв. м, який належить його дочці.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура висунула підозру заступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій та тимчасово переміщених осіб Юрію Гримчаку. Раніше у НАБУ підтвердили підозри у справі формули «Роттердам плюс».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО