Заступником голови комітету ВР із банків і фінансових ринків стане Дубінський

Олександр Дубінський, що починав на початку 2000-х роботу в ЗМІ фінансовим журналістом та обраний до ВР у мажоритарному окрузі в Київській області від партії «Слуга народу», стане заступником голови об'єднаного комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав він на своїй сторінці у Facebook.

«Можу тепер офіційно повідомити, що займатиму позицію заступника голови фінансового комітету ВР. Спеціалізація - банки та фінансові ринки», - написав політик.

Дубинський, який останнім часом був продюсером програм «Секретні матеріали», «Українські сенсації» та ведучим програми «Гроші» на телеканалі «1+1», а також активно веде власні блоги, відомий своєю критичною позицією стосовно керівництва Національного банку України та Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

У Верховній Раді IX скликання комітети з питань фінансової політики та банківської діяльності й з питань податкової та митної політики будуть об'єднані в один комітет з питань фінансів, податкової та митної політики. Очолить його народний депутат від «Слуги народу» Данило Гетманцев, а всього у складі комітету буде 31 депутат.

Нагадаємо, вчора стало відомо, хто з депутатів, які комітети ВР очолить.

«Слово і Діло» писало, що обраний до нової Верховної ради нардеп Олександр Дубінський пообіцяв, що першою його дією на посаді нардепа буде ініціатива відправити Уляну Супрун у відставку, попри те, що згідно з українським законодавством, уряд автоматично припиняє свої повноваження в перший день роботи нової Верховної ради.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО