На Закарпатті програють усі кандидати, яких підтримувала Угорщина

За попередніми результатами підрахунку голосів троє кандидатів в народні депутати, які балотувалися в одномандатних виборчих округах в Закарпатській області та мали підтримку Угорщини, програють вибори.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Так, підтримувані угорською владою Василь Брензович, Йосип Борто та Мікло Товт, які йшли на позачергові парламентські вибори самовисуванцями, не змогли здобути достатньої підтримки виборців для перемоги.

За підрахунком 55,65% протоколів, Брензович, який у минулому був нардепом від БПП, майже вдвічі програє своєму конкуренту Владіславу Поляку на 73-му мажоритарному окрузі.

Товт, який балотувався на 69-му одномандатному окрузі, за даними 72,18% підрахованих протоколів, посідає третє місце серед кандидатів з 14,22% голосів. Борто також програє виборчі перегони в 68-му мажоритарному окрузі, він перебуває на четвертому місці з результатом 15,90% голосів.

Нагадаємо, напередодні позачергових парламентських виборів в Україні, міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто відвідав Закарпатську область на запрошення одного з кандидатів в народні депутати.

Центральная избирательная комиссия опубликовала результаты подсчета 57% протоколов на внеочередных выборах в Верховную раду.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО