Дубілет закликав українців повідомляти про випадки рейдерства

Співзасновник Monobank Дмитро Дубілет, який став радником тимчасового виконувача обов'язків голови СБУ Івана Баканова, закликав українців повідомляти про випадки рейдерства.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у Facebook.

«Звертаюся до всіх з проханням. Ми шукаємо свіжі випадки шахрайства (2-3 роки), коли нерухомість, земля або бізнес незаконно поміняли свого власника через незаконні дії реєстраторів. Якщо ви знаєте, хто б міг розповісти про такий випадок, напишіть, будь ласка, емейл на reiderstvo.study@gmail.com. У цьому емейл опишіть дуже коротко, яка власність і за яких обставин була вкрадена, а також контактний телефон того, кому ми могли б зателефонувати і розпитати деталі. Все анонімно. Ми вивчаємо кейси виключно для побудови правильних бізнес-процесів », - зазначив Дубілет.

Він також написав, що рейдерство - величезна проблема для України.

«Просто вражає, реєстратори (а їх під 10 тисяч) можуть в нашій країні запросто переписати нерухомість, землю або бізнес на нового власника. Причому бізнес-процес побудований так, що попередній власник може нічого про це не знати. Через це Україна втрачає мільярди. Адже і через цю проблему на наш ринок не заходять іноземні банки (= дешеві кредити) і взагалі іноземний бізнес», - пояснив Дубілет.

Нагадаємо, колишній заступник голови правління ПриватБанку Дмитро Дубілет заявив, що його запросили взяти участь у «крутих проєктах боротьби з корупцією», які організовують Офіс президента, СБУ й інші держоргани.

Раніше Дубілет розповів, як планує боротися з корупцією в Україні.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО