Дубілет розповів, як планує боротися з корупцією в Україні

Читать на русском
Дубілет, який став радником тимчасового виконувача обов'язків глави СБУ Івана Баканова, заявив, що потрібно боротися не тільки з наслідками, а й з першопричинами виникнення корупції в Україні.

Співзасновник Monobank Дмитро Дубілет, який став радником тимчасового виконувача обов'язків глави СБУ Івана Баканова, заявив, що потрібно боротися не тільки з наслідками, а й з першопричинами виникнення корупції в Україні.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив під час бріфінгу 16 липня.

Здай корупціонера – отримай гроші: чи зможе «Слуга народу» усунути корупціюІз програмами всіх партій, їх положеннями, списками та кандидатами в одномандатних округах можна ознайомитися в нашому розділі Вибори.

При цьому кращі рішення для боротьби з корупцією, на думку Дубілета, - це технології. Для прикладу він згадав один із проектів, який наразі веде.

«Один із проектів, який ми зараз ведемо, це боротьба з рейдерством, боротьба з тим, що в реєстрах Мін'юсту з нерухомості і по бізнесу просто змінюються власники», - зазначив Дубілет.

І додав, що це - одна з причин, «через які Україна не отримує інвестиції, чому західні банки бояться в нашу країну приходити».

За його словами, останнім часом всі зусилля держави були спрямовані на те, щоб ще більше посилити контроль за «чорними регістраторами» - «щоб вони здавали ще більше іспитів, звітів», підкреслив Дубілет.

Але насправді рішення проблеми, на думку Дубілета, у використанні правильних технологій.

Нагадаємо, колишній заступник голови правління ПриватБанку Дмитро Дубілет заявив, що його запросили взяти участь у «крутих проєктах боротьби з корупцією», які організовують Офіс президента, СБУ й інші держоргани.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: