Автомобілістів попередили, де в Києві обмежать рух

У Києві 9 червня частково обмежать рух транспорту на вулиці Симона Петлюри.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні пресс-служби Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляється, в неділю, 9 червня, з 08:00 до 18:00 буде частково обмежено рух транспорта у зв'язку з ремонтом перекриття на вулиці Симона Петлюри (на ділянці від бульвару Тараса Шевченка до вулиці Саксаганського).

«Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з виконанням ремонтних робіт», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в центрі Києва у зв'язку з проведенням «Дня франкофонії» буде введена заборона на рух транспорту. Заборона буде введе** з 19:00 8 червня до 23:59 9 червня** на вулиці Костьольній - від перетину з вулицею Михайлівською до перетину з вулицею Трьохсвятительською.

Також в Києві з 7 по 10 червня у зв'язку з ремонтними роботами частково обмежать рух на Одеській площі у правій смузі руху з вулиці Академіка Заболотного до Кільцевої дороги.

Крім того, у центрі Києва 8 червня частково обмежать рух транспорту у зв'язку з проведенням заходу з нагоди Всеукраїнського дня сім'ї і Міжнародного дня захисту дітей.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО