Супрун відповіла Зеленському

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун висловила сподівання, що президент Володимир Зеленський змінить свою думку про неї після особистої розмови.

Як пише «Слово і Діло», про це вона сказала під час брифінгу в Кабміні, коментуючи висловлювання Зеленського щодо неї в ефірі телеканалу «1+1», передає «Укрінформ».

«Я ще не маю висновків, якою є людиною чи президентом Зеленський. Він працює недовго. Ще рано робити висновки. Я сподіваюся, що він також не буде робити висновків, не поговоривши зі мною, не побачивши, якою є наша робота», - сказала Супрун.

Також очільниця МОЗ сподівається, що Зеленський не називатиме її іменами, які є «образливими та непрофесійними».

Також, на її думку, через те, що Зеленський так пожартував про неї, «йому стало неприємно, й тому він так нервово посміявся».

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що до в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун українці ставляться по-різному, й подякував Богу, що в нього самого інший лікар.

Низка політиків і чиновників, які критикують медицинську реформу, раніше неодноразово публічно називали Уляну Супрун прізвиськом «Доктор Смерть».

Також Супрун розповіла про медреформу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО