Зведення ООС: бойовики стріляли біля Гнутового

26 травня збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції підрозділів Операції об'єднаних сил двічі, втрат серед українських військових немає.

Як пише «Слово і Діло», про це ввечері у неділю повідомили у прес-центрі штабу ООС.

За повідомленням військових, ворог вів обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, усі обстріли відбулись в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід».

Зокрема, зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляно позиції ООС біля с.Гнутове, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу Красногорівки.

Раніше в Міноборони підтвердили втрати на Донбасі.

Також стало відомо, що президент України Володимир Зеленський повинен запропонувати Євгену Марчуку, що пішов у відставку з поста парламентера від української сторони у тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, повернутися на свою посаду. Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО