Суд змінив обов'язки директору Інституту землеробства

Суд змінив два обов'язки директору Національного наукового центру «Інститут землеробства» Національної академії аграрних наук України Віктору Камінському, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у причетності до заволодіння 13,25 га землі під Києвом в Гатному.

Таке рішення 16 травня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання адвоката підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

Зокрема, адвокат просив змінити деякі обов'язки, проте суд задовольнив клопотання частково. Так, суддя Вишняк змінив Камінському обов'язок утримуватися від спілкування зі свідками, а також іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні на утримуватися від спілкування, що стосується обставин даного кримінального провадження, зі свідками, а також іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні, поза межами процесуальних дій. Також суддя змінив обов'язок не відлучатись з населеного пункту, в якому він проживає чи перебуває, без дозволу на обов'язок не відлучатися без дозволу з Києва та Київської області.

Нагадаємо, суд визначив заставу директору Інституту землеробства. Пізніше, він вніс вказану суму. Також суд залишив Камінського на посаді, а також пояснив мотивацію свого рішення.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО