Грицак написав рапорт про звільнення

Очільник СБУ Василь Грицак написав рапорт про своє звільнення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба СБУ.

Грицак додав, що відповідні рапорти про звільнення із займаних посад складені усіма заступниками голови СБУ та членами команди.

«Виконую обіцянку і публічно інформую: сьогодні подаю на розгляд новообраному Президенту України рапорт про своє звільнення з посади Голови СБУ», - йдеться у повідомленні.

Раніше Павло Демчина подав у відставку. Заява про звільнення він написав 17 травня. Пізніше чинний президент України Петро Порошенко звільнив Павла Демчина з посади першого заступника голови Служби безпеки України.

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов 17 травня подав у відставку. Через два дні Порошенко звільнив Олександра Турчинова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Нагадаємо, у понеділок, 20 травня, на засіданні ВР відбудеться інавгурація переможця президентських виборів-2019 в Україні Володимира Зеленського.

Раніше стало відомо, що близько 60 іноземних представників, серед яких і президенти інших держав, відвідають інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО