Порошенко призначив нового командувача ООС

Президент України Петро Порошенко в рамках ротації призначив новим командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського.

Як пише «Слово і Діло», про це президент повідомив під час зустрічі з офіцерським складом Збройних сил України в місті Часів Яр Донецької області, що транслювалась на сторінці Порошенка у Facebook.

«Хочу поінформувати вас, що за пропозицією міністра оборони України Степана Полторака та начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка було прийняте рішення про проведення ротації керівництва операції Об’єднаних сил, тому я прийняв рішення підтримати пропозицію Міністерства оборони і призначити на посаду командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сирського Олександра», - заявив Порошенко.

Раніше стало відомо, що сьогодні назвуть нового командувача Об'єднаними силами.

Як відомо в березні 2018 року Порошенко призначив на посаду командувача Об'єднаними силами генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

30 квітня того ж року президент підписав указ про завершення антитерористичної операції і наказ верховного головнокомандуючого ЗСУ про початок операції Об'єднаних сил.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО