У Києві метро змінить графік через дебати

Сьогодні, 19 квітня, дві станції столичного метро змінять режим роботи у зв'язку з проведенням дебатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення Київського метрополітену в Facebook.

Як наголошується, в п'ятницю станція метрополітену «Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід, а «Палац спорту» не буде працювати на вихід, лише на пересадку.

«Просимо скорегувати власні маршрути», - йдеться в повідомленні.

Також найближчі вулиці до НСК «Олімпійський» будуть перекриті для руху транспорту.

«За попередніми даними у звичайному режимі станції запрацюють пізно ввечері. Ми відразу про це повідомимо», - відзначили в прес-службі.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю з 18:00 до 19:00 станції метрополітену «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту» переходять на особливий режим роботи.

Нагадаємо, біля НСК «Олімпійський», де сьогодні, 19 квітня, відбудуться дебати кандидатів в президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського посилили охорону.

Крім того, сьогодні в центрі столиці з 10:00 до 22:00 обмежать рух транспорту з-за проведення дебатів на «Олімпійському».

«Слово і Діло» вестиме текстову онлайн-трансляцію дебатів. Також на нашій сторінці Facebook транслюватиметься стрім з дебатів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО