Тимошенко на дебати: Порошенко відреагував на пропозицію Зеленського

Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що пропозиція шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського про те, щоб модератором на дебатах була лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко є неповагою, як до неї, так і до її виборців.

Про це він сказав на брифінгу, після того, як здав аналізи в п'ятницю, 5 квітня, пише «Слово і Діло».

На питання журналістів, як він ставиться до того, що Тимошенко може бути ведучою на дебатах, він відповів, що дебати - це не шоу і подібне є неповагою.

«У першу чергу це неповага до Юлії Тимошенко, як до політика, яка посіла третє місце в першому турі президентських виборів, а також до її виборців», - сказав Порошенко, зазначивши, що за неї проголосувало більше ніж 2,5 млн українців.

За його словами, неповагою до них є те, яку роль спробував нав'язати Тимошенко Зеленський.

«Подібне ставлення вважаю негідним», - заявив президент.

Він зазначив, що виборців слід поважати і підкреслив, що поважає виборців лідерки «Батьківщини», вдячний тим, хто проголосував за нього і запевнив, що поважає й виборців Зеленського і зробить все можливе, щоб у другому турі вони проголосували за нього.

Раніше Зеленський пояснив, чому покликав Тимошенко на дебати.

Також повідомлялося, що Тимошенко ще не вирішила, чи брати участь у ролі «арбітра» в дебатах між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенко.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО