Аваков застеріг від поділу країни під час дебатів

Голова МВС Арсен Аваков припускає, що є ризик поділу країни під час дебатів на стадіоні кандидатів на посаду президента України Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі 1+1, передає «Слово і Діло».

«Дві групи фанатів на стадіоні - що це таке? Це поділ країни. Я говорю про ще один ризик, який у нас є. І звертаюся до наших кандидатів: давайте не розгортати цю спіраль «хто проти мене, той агент Кремля» або «хто не за мене, той адепт старого», - заявив Аваков.

Він сказав, що така ситуація є дуже небезпечною, і при цьому підкреслив, що його відомство забезпечить повну безпеку на виборах, в тому числі і під час дебатів.

Раніше в штабі кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка заявили, що кандидат в президенти Володимир Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики.

Стало відомо, що Порошенко о 09:00 5 квітня готовий разом із Зеленським пройти обстеження в медичному пункті стадіону «Олімпійський» для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю та наркотиків.

Також нагадаємо, в ніч на 5 квітня Порошенко записав нове відеозвернення, в якому закликав Зеленського «бути мужиком і йти на дебати».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО