Переговори щодо дебатів Зеленського та Порошенка стартували – Аласанія

Національна суспільна телерадіокомпанія України починає переговори щодо дебатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Як пише «Слово і Діло», про це у Facebook повідомив голова правління НСТУ «UA: Суспільне» Зураб Аласанія.

Аласанія зазначив, що «Суспільне» готове провести дебати.

«Згода обох кандидатів є, тепер залишається ЦВК, яка все це має узгодити і за законом - оплатити з державного бюджету. Так само починаємо переговори з усіма сторонами», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше в НСТУ заявили, що у них є технічна можливість провести трансляцію дебатів між кандидатами в президенти України на стадіоні НСК «Олімпійський». Зокрема, у телеканалу «UA: Перший» є можливість організувати трансляцію зі стадіону, однак рішення про дебатах на стадіоні повинна прийняти Центральна виборча комісія.

Напередодні Зеленський заявив, що готовий йти на дебати з Порошенком, проте висунув ряд умов. Зокрема, він виступив за проведення дебатів на стадіоні і за медичну експертизу перед ними. У відповідь Порошенко погодився на дебати на НСК.

Раніше «Слово і Діло» з'ясувало, що обіцяють Зеленський і Порошенко в реальному секторі економіки і соціальної політики, докладніше - на нашій інфографіці.

Також ми пропонуємо вам пройти тест про передвиборчі обіцянки Зеленського і Порошенка.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО