Одну з вулиць Києва назвуть на честь сенатора Маккейна – президент

Президент України Петро Порошенко та вдова сенатора-республіканця США Джона Маккейна Сінді Маккейн обговорили президентські вибори в Україні й дали високу оцінку тому, що перший тур відбувся вільно та чесно.

Як пише «Слово і Діло», Маккейн перебуває в Україні в складі спостережної місії Міжнародного республіканського інституту (МРІ).

«Україна переконливо продемонструвала високі стандарти виборчих перегонів та політичної змагальності. Під час зустрічі було відзначено принципову важливість незмінності та сталості курсу реформ та євроатлантичної інтеграції України, а також тверду міжнародну підтримку України у справі внутрішніх перетворень та відновлення суверенітету і територіальної цілісності», - повідомляється на офіційному сайті глави Української держави.

Порошенко також відзначив історичну важливість спадку Маккейна у справі становлення та розбудови нової незалежної України і повідомив, що вже найближчим часом одну з вулиць Києва буде названо на честь сенатора.

Раніше у НАТО заявили, що не коментуватимуть вибори в Україні до результатів другого туру.

Також ЦВК опублікувала нові дані щодо 90% голосів. Кандидати в президенти України Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко набирають 30,26% й 15,99% голосів .

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО