У Сімферополі заарештували екс-президента Криму

Підконтрольний Кремлю Центральний районний суд Сімферополя заарештував на дві доби колишнього президента Криму Юрія Мєшкова за «опір працівникам поліції».

Про це повідомляє «Крим.Реалії», передає «Слово і Діло» в середу, 20 березня.

«Мєшкову дали дві доби арешту за неповагу до поліцейського, із них дві години його зарахують, коли його затримали 18 числа», - сказав отаман «Кримського козацтва» Сергій Акімов.

У Сімферополі 18 березня російські силовики затримали Юрія Мєшкова за заявою невідомої особи, про те що він нібито перебуває у стані наркотичного сп'яніння. Пізніше його повезли на огляд. Однак, за словами Мєшкова, слідів алкогольного або наркотичного сп'яніння у нього не виявили.

У кінці лютого екс-президент Криму Юрій Мєшков розкритикував нинішню російську владу півострова за «зраду» Росії під час анексії півострова.

Юрій Мєшков (уродженець Дніпропетровської області в УРСР) - кримський політик і юрист, перший та єдиний президент Криму (1994-1995), формальний голова Ради Міністрів Криму (1994). Кандидат юридичних наук, викладач Московського державного юридичного університету ім. Кутафіна.

Раніше екс-посол США розповів про необхідні кроки для повернення Криму.

Також нагадаємо, Австрія засудила незаконну анексію Криму.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО