Гройсман назвав умови підписання нового контракту з Коболєвим

Новий контракт із головою правління НАК «Нафтогаз» має містити пункт про повноцінне функціонування газотранспортної системи через анбандлінг з наступного року та продовження транзиту газу із 2020 року.

Таку думку висловив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в коментарі LIGA.net, пише «Слово і Діло» в четвер, 14 березня.

«Що стосується наглядової ради. Вона внесла пропозиції підписати новий контракт на нових умовах, які досить близькі до того, що я вимагав. Це одна з перших адекватних пропозицій, які отримав уряд від наглядової ради «Нафтогазу». Будемо це проговорювати для фіналізації рішень», - сказав Гройсман.

За його словами, умови контракту не мають бути обмежені однією зарплатою.

«Мене не цікавить формальний контракт із зарплатою. У контракті також має бути записано, що менеджмент має забезпечити з 1 січня 2020 повноцінне функціонування газотранспортної системи через анбандлінг і продовження контракту щодо транзиту газу з 2020 року», - заявив прем'єр-міністр.

Він назвав ще одну умову - зростання обсягу видобутку газу.

Нагадаємо, 6 березня Кабмін прийняв рішення про призначення на 23 березня початку конкурсу на посаду голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». Таким чином уряд не продовжив контракт із Коболєвим.

Раніше в «Нафтогазі» розповіли про зарплату Коболєва.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО