Суд визначився з датою розгляду повернення прокурора Перова до справи Мартиненка

Суд призначив на 12 березня розгляд заяви про перегляд рішення щодо відсторонення прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрія Перова від справи колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.

Про це сьогодні, 5 березня в Шевченківському районному суді міста Києва оголосила головуюча суддя у справі Лідія Щебуняєва, повідомляє журналіст «Слова і Діла».

«Суд відкрив провадження за заявою, роздав другі примірники стороні захисту і призначив заяву до розгляду на 12 березня», – сказала суддя.

Раніше суд відмовився розглядати заяву про перегляд рішення щодо відведення прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрія Перова від обвинувачення у справі колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.

Нагадаємо, керівник САП Назар Холодницький подав заяву про повернення до звинувачення у справі Мартиненка прокурора Перова. Як відомо, підставою для його відводу була догана від комісії прокурорів. Однак Велика палата Верховного суду скасувала таке покарання Перову.

Раніше в САП відреагували на догану прокурору в справі Мартиненка.

Пізніше, Верховний суд відмовився скасовувати догану прокурору Перову. Однак Велика палата ВС не погодилася і скасувала догану прокурору.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО