Муженко прокоментував загрози з боку РФ

Загрози низки російських політиків «знищити армію України за лічені хвилини» не мають під собою жодних підстав і є виключно пропагандистськими.

Про це заявив начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко під час засідання Військового комітету НАТО в Брюсселі в середу, 16 січня, передає прес-служба Генштабу в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Не має сенсу реагувати на такі твердження, які мають суто пропагандистську спрямованість. Якби вони (РФ) могли вирішити проблему України, як вони її бачать, вони б це зробили. Вони вже спробували в 14-му році й зрозуміли, що не все так просто. Ті події продемонстрували стійкість суспільства й нагадали, що Україна має великий історичний досвід боротьби з іноземними загарбниками. Події 14-го року, а також підвищення спроможностей Збройних Сил в 15-18 роках, які ми продовжуємо нарощувати й цього року, є, напевно, найбільш переконливим фактором для стримування російської агресії», – заявив він.

«У Кремлі розуміють, що будь-який розвиток збройної агресії проти України міг би призвести до великої крові, яка навряд чи потрібна самому російському суспільству», – впевнений Муженко.

Раніше Муженко розповів про підсумки воєнного стану.

Також нагадаємо, начальник Генштабу повідомив, скільки танків отримала армія за роки війни.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО