У столиці 29 й 30 грудня транспорт змінить графік руху

У кількох районах Києва 29 і 30 грудня в зв'язку з проведенням ярмарків вносяться зміни до роботи громадського транспорту.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації з посиланням на КП «Київпастранс».

«29-30 грудня у зв'язку з проведенням продовольчих ярмарків на вулицях Марини Цвєтаєвої, Лісківській, Йорданській і Татарській вносяться зміни в роботу тролейбусів маршрутів №№ 34, 37А та автобусів маршрутів №№6, 31, 61», – ідеться в повідомленні.

Відзначається, що 29 грудня з початку руху до орієнтовного закінчення ярмарків близько 18:00 тролейбуси №34 прямуватимуть за маршрутом вул. Північна - вул. Героїв Сталінграда - вул. Маршала Тимошенка - просп. Героев Сталінграда - вул. Степана Бандери і назад. Тролейбуси №37А - за маршрутом №37. Автобуси №6 - від Дарницької площі до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську). Автобуси №61 - від зал. пл. «Троєщина» до вул. Радунськой (без заїзду на вул. Лісківську).

30 грудня рух автобусів маршруту №31 буде організований від ст. м. «Політехнічний інститут» до вул. Отто Шмідта з власної траси, далі - вул. Отто Шмідта - вул. Нагорна, далі за чинною трасою.

Також у ніч на 1 січня з нагоди Нового року станції київського метро працюватимуть на три години довше.

Нагадаємо, на час свят поліція переходить на посилений режим.

Також відзначимо, на новорічні свята в Україні посилять охорону кордону.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО