Політтехнологу Петрову оголосять про підозру – Матіос

Підозрюваний у справі про завідомо неправдиве повідомлення про злочин політтехнолог Володимир Петров перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, 30 листопада йому оголосять підозру.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на коментар прокурора Анатолія Матіоса в Facebook.

«А Вова зараз ночує в ізоляторі тимчасового утримання. Завтра (30 листопада, - ред.) йому буде оголошено підозру і відбудеться публічний суд. Тому що не можна думати, що спіймав Бога за бороду і нічого за це не буде», - написав Матіос.

Також адвокат Юрій Іващенко повідомив, що 30 листопада Петрову мають оголосити підозру.

Нагадаємо, співробітники Головної військової прокуратури затримали Володимира Петрова в справі про завідомо неправдиве повідомлення про злочин, а також порушення таємниці листування правоохоронця.

Так, досудове розслідування здійснюється в кримінальному провадженні за фактами завідомо неправдивого повідомлення про злочин, з'єднаного з штучним створенням доказів обвинувачення, порушенням таємниці листування, телефонних розмов і т.п., впливу на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків, а також за фактом незаконного збору, зберігання і використання конфіденційної інформації про особу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО