Правоохоронці посилили патрулювання в центрі Києва

Працівники поліції міста Києва, патрульні поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України несуть службу в посиленому режимі в зв'язку з проведенням в центрі Києва акції власників автомобілів з європейською реєстрацією.

Як повідомляє у вівторок, 20 листопада, відділ комунікації поліції Києва, на охорону громадської безпеки задіяні понад 800 правоохоронців, передає «Слово і Діло».

«Згідно з поданими заявками, сьогодні в столиці запланована низка заходів, у тому числі акція власників автомобілів із іноземною реєстрацією. Незважаючи на те, що в урядовому кварталі через проведення заходів ускладнений рух транспорту, просимо водіїв врахувати цю інформацію й обрати інші маршрути проходження», – повідомляють у поліції.

Правоохоронці закликають організаторів та учасників заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не конфліктувати й не влаштовувати провокацій.

Раніше повідомлялося, що 20 листопада водії автомобілів з європейською реєстрацією (так звані «евробляхи») перекрили рух на вул. Грушевського в Києві, внаслідок чого рівень заторів у центрі, за даними Google.Maps, піднявся до «високого».

Нагадаємо, в Рівному «євробляхери» заблокували митницю.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО