Суд продовжив розслідування справи про хабар судді Булці

Суд продовжив досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою судді Господарського суду Івано-Франківської області Володимира Булки в отриманні неправомірної вигоди до 4 місяців і 20 днів.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

У своєму клопотанні детектив просив суд продовжити досудове розслідування до 6 місяців. В обґрунтуванні клопотання в Національному бюро вказували, що не можуть завершити досудове розслідування в тримісячний термін, який спливає 7 листопада. За словами детектива, завершити слідство в цій справі неможливо через отримання висновків експертів додатковий допит свідків, долучення до матеріалів негласних слідчих (розшукових) дій тощо.

Своєю чергою захисник і підозрюваний Булка заперечували проти задоволення клопотання детектива. На їхню думку, продовження терміну досудового розслідування до 6 місяців призведе до порушення розумності термінів.

Вислухавши обидві сторони, суддя частково задовольнила клопотання й продовжила досудове розслідування до 4 місяців і 20 днів, а саме до 27 грудня.

Нагадаємо, суд продовжив домашній арешт підозрюваному НАБУ судді з Івано-Франківська. Також суд призначив експертизу «міченого хабара» судді Булки. Раніше НАБУ знайшло в нього майже 120 грамів «золотих виробів».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО