Луценко провів нараду з Аваковим через напади на активістів

Генеральний прокурор Юрій Луценко та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков провели нараду через чергові напади на активістів у Одесі.

Про це генпрокурор написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, за результатами наради в Одесу була відправлена посилена група працівників правоохоронних органів.

«У зв'язку з черговим нападом на активістів у Одесі провів нараду з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Сьогодні посилена група правоохоронців з Києва вилетіла до Одеси», – зазначив генпрокурор.

Луценко також додав, що напади на активістів будуть проаналізовані на спільній координаційній раді правоохоронних органів. Як зазначив очільник Генпрокуратури, ця нарада відбудеться в першій декаді жовтня.

Нагадаємо, в Одесі поранили громадського активіста Олега Михайлика. Пізніше йому надали охорону. У поліції розглядають 5 версій замаху на активіста Михайлика.

Як відомо, раніше в Одесі нападали на «автомайданівця» Віталія Устименка, до цього – на Сергія Стерненка. Також у Херсоні здійснили замах на життя активістки й депутатки Херсонської обласної ради V скликання Катерини Гандзюк. Окрім того, в Харкові відбулися напади на місцевих активістів Дмитра Булаха та Євгена Лисичкіна.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО