Наєв розповів, від чого залежить перемога України у війні на Донбасі

Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв розповів, що перемога України у війні на Донбасі залежить не тільки від суто військової складової, а й від зміни свідомості людей.

Про це Наєв розповів в інтерв'ю Новому часу, пише «Слово і Діло».

Тому, за його словами, допомога цивільному населенню є однією з пріоритетних напрямків діяльності Об'єднаних сил. Підрозділи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України налагодили взаємодію з військово-цивільними адміністраціями районів, міст, селищ, громадськими організаціями, міжнародними гуманітарними структурами, щоб оперативно реагувати на кризові ситуації.

Наєв навів приклад селища Золоте-4, в якому з моменту його звільнення почали працювати медики, функціонує дільничний пункт поліції, два рази на тиждень «приїжджає» мобільний банкомат, надається гуманітарна допомога.

«Також організуємо лікування дітей зі складними захворюваннями в провідних клініках за межами району ведення операції, влаштовуємо відпочинок та екскурсії дітей з населених пунктів прифронтової зони в мирних містах України, даруємо дітям різні подарунки. Переконаний, що саме завдяки такому підходу разом ми переможемо», - сказав командувач Об'єднаних сил.

Раніше Сенат США схвалив виділення Україні допомоги на оборону.

Також Наєв розповів, скільки території вдалося повернути під контроль ЗСУ.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО