Українська розвідка розповіла, хто стоїть за ліквідацією Захарченка

За даними української розвідки, ватажка так званої «Донецької народної республіки» Олександра Захарченка ліквідували російські спецслужби.

Про це в ефірі «5 каналу» розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, в українській розвідці передбачали події по ліквідації Захарченко, оскільки всі одіозні лідери луганських і донецьких бойовиків були ліквідовані. Скібіцький додав, що ФСБ знищує можливих свідків російської агресії на Донбасі.

«Справді, за даними воєнної розвідки України, за знищенням Захарченка стоїть ФСБ. Зрозуміло, що вони ж будуть намагатися звинуватити українську сторону в проведенні, як вони називають терористичного акту, для того, щоб потім висувати нам якісь звинувачення. Але є достовірна інформація, що кафе «Сепар» тривалий час було під безпосереднім контролем ФСБ», – заявив представник розвідки.

Також він додав, що це кафе було повністю обладнане в оперативному плані під відео- і аудіофіксацію і тому ФСБ знала про всі заходи Захарченка.

Крім того, за словами Скібіцького, СБУ не змогла б закласти вибухівку в тому кафе, тому що воно повністю під контролем РФ.

Нагадаємо, журналіст вважає, що Захарченко не був реальною ціллю вибуху в окупованому Донецьку.

Раніше в ОРДО пройшли «зачистки» в зв'язку з ліквідацією ватажка «ДНР».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО