Зведення ООС: бойовики порушили «шкільне перемир’я» 18 разів

Упродовж минулої доби російські окупанти 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, у тому числі 1 раз із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр ООС, пише «Слово і Діло».

Противник вів прицільний вогонь із міномету калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Світлодарськ, Південне, Новгородське, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Талаківка, Лебединське та Водяне.

На Горлівському напрямку в районі населеного пункту Новгородське противник застосував міномет.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил упродовж доби не допущено. Від початку доби противник один раз обстріляв позиції ООС в районі Луганського зі станкового протитанкового гранатомету.

В цілому інтенсивність обстрілів позицій Об'єднаних сил помітно знизилася, хоча повністю умов «шкільного» перемир'я ворог не дотримується, зазначили у прес-центрі.

Нагадаємо, Тристороння контактна група за участі бойовиків оголосила про припинення вогню з опівночі 29 серпня у зв'язку з початком навчального року.

Також в ОБСЄ зазначили, що місія зафіксувала понад 70 порушень режиму припинення вогню на сході України 29 серпня.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО