МАУ змінить рейси до Бангкока на зимовий період

Авіакомпанія МАУ оголосила про збільшення частоти польотів на лінії Київ-Бангкок на зимовий сезон з 21 грудня 2018 року по 9 березня 2019 року.

Як передає «Слово і Діло», про це пише avianews.com.

Зазначається, що за цей період літаки авіакомпанії літатимуть по цьому маршруту шість разів на тиждень (щодня крім вівторка у разі вильоту з Києва та крім середи у разі вильоту з Бангкока), тоді як зараз рейси Київ-Бангкок виконуються п'ять разів на тиждень.

Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України заснована у 1992 році. 100% акцій МАУ перебуває у приватній власності. Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

Авіакомпанія з'єднує Україну з 80 містами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу та країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до більш ніж 3 тис. міст світу. МАУ виконує понад 1,1 тис. регулярних рейсів на тиждень.

До складу флоту МАУ входять 42 авіалайнери різних модифікацій, включно з 26 середньомагістральними Boeing-737 NG. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт Бориспіль.

Раніше повідомлялося, що МАУ зменшить кількість польотів у зимовий період з Києва в такі міста як Ларнака, Венеція, Афіни, Барселона, Мадрид, Рим, Франкфурт, Брюссель, Рига, Вільнюс, Стокгольм, Гельсінкі, Лондон, Копенгаген, Анкара, Мілан (Бергамо), Прага та Відень.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО