Сестра Сенцова прокоментувала фейк про звільнення брата

Сестра українського режисера Олега Сенцова Наталія Каплан вважає, що чутки про звільнення її брата з російської в'язниці є чиїмось поганим жартом.

Про це вона сказала в ефірі Громадського радіо, повідомляє «Слово і Діло».

Каплан вважає, що люди почали поширювати інформацію та дзвонити їй та адвокату Сенцова, бо сподівалися, що це правда. Сестра політв'язня попросила утриматися від розголошення неперевіреною інформацією.

«Не треба, будь ласка... Адже коли надії руйнуються, це набагато гірше», – пояснила вона.

Каплан також сказала, що не вірить у теорії змов, однак припускає, що це повідомлення було чиїмось злим жартом, або хтось використовував журналістку Івлєву для дезінформації. Про те, хто б міг так вчинити, вона не знає.

Вчора ввечері російська журналістка в Фейсбуці написала, що нібито Олег Сенцов на літаку прямує до Києва. Вранці цю інформацію спростували, а сестра Сенцова Наталія Каплан попросила не розголошувати інформацію, яка може нашкодити.

Нагадаємо, адвокат Дмитро Дінзе повідомив, що стан Сенцова важкий, у нього стався третя криза голодування. Якщо буде четверта криза, за його словами, то у Сенцова можуть відмовити органи. Своєю чергою в ЄС відреагували на погіршення стану Сенцова.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО