Держдеп: У Гельсінкі Путін і Трамп досягли лише однієї домовленості

У Гельсінкі президенти Росії і США домовилися тільки про продовження контактів щодо лінії відповідальних за національну безпеку двох країн.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-секретар американського президента Сара Сандерс, повідомляє Reuters.

Вона зазначила, що глави двох держав узгодили подальшу спільну роботу співробітників, що відповідають за національну безпеку. Так, в серпні радник американського президента з національної безпеки Джон Болтон зустрінеться з «російським колегою». Однак, де саме відбудуться переговори, Сандерс не уточнила.

Зустріч Дональда Трампа і Володимира Путіна пройшла в Гельсінкі 16 липня. За підсумками зустрічі деякі американські ЗМІ опублікували критичні матеріали. У тому числі критиці піддалися висловлювання Трампа про втручання Росії у вибори в США. Також з'явилася інформація, що лідери обговорювали можливий референдум про долю Донбасу. Сам Трамп заявив, що перекручену інформацію про зустріч поширюють «фейковий ЗМІ».

«Коли ви чуєте, як фейковий новини негативно говорять про мою зустріч з президентом Путіним, і про все що я« здав », пам'ятайте: я нічого не« здав. Велику частину часу ми говорили про взаємовигідні проекти », - написав у відповідь Трамп в своєму Twitter. Лідер США підкреслив, що він і Путін «добре порозумілися». «Це добре для всіх, крім продажних медіа!», - написав він.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО