Яценюк прокоментував таємні плани Путіна щодо Криму і Донбасу

Читать на русском
Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що пропозиції президента Росії Володимира Путіна – це завжди обман.

Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що пропозиції президента Росії Володимира Путіна – це завжди обман.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає Слово і Діло

«Радимо всім партнерам не мати ніяких ілюзій з приводу «нових» і «цікавих» ідей, які Росія запропонувала на зустрічі в Гельсінкі. За цим ідеям видно старе і хиже нутро агресора, якому приносить задоволення насмішка над вільним світом. Більшість пропозицій, про які відомо, імітують шлях до рішень. Це переговорна пастка. Україна не прийме ніяких таємних планів з приводу Донбасу і Криму», - написав Яценюк.

За його словами, «Україна має політичне, моральне і людське право вимагати від партнерів із Заходу твердо дотримуватися цивілізованих принципів міжнародних відносин».

«Моральна рівність з агресором – це найгірший з можливих ударів масового ураження в відношенні самих себе», - додав Яценюк.

Також Ірина Геращенко виключила проведення на окупованій частині Донбасу будь-якого виду референдумів про статус регіону.

Віце-спікер також іронічно запропонувала президенту РФ провести на його території референдум з приводу підвищення пенсійного віку.

Відповідно до джерел Bloomberg, Путін запропонував Трампу обміркувати пропозицію про проведення референдуму з метою покласти край військовому конфлікту на сході України.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтесь до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: