Суд наклав арешт на майно двоюрідного брата Каськіва

Суд наклав арешт на рахунки двоюрідного брата колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва Олександра Матковського в Альфа-Банку та ПриватБанку, а також на автомобіль Porsche Cayenne 2011 року випуску й готівкові кошти.

Відповідні рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва за результатами розгляду клопотань детективів НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Матковського детективи НАБУ затримали 21 червня й повідомили йому про підозру в причетності до розкрадання 259,2 мільйона гривень Держінвестпроекту. Також Бюро провело обшук в автомобілі Porsche Cayenne, який належить Матковському. В результаті слідчих дій детективи вилучили 26 570 гривень, 2400 доларів, 200 євро та 80 турецьких лір, а також картки ПриватБанку, Альфа-Банку, Monobank і банку Austria. На вищевказані речі судом накладений арешт.

Також детективи просили суд заарештувати рахунки Матковського в Альфа-банку та ПриватБанку. Суддя клопотання задовольнив.

Окрім того, за клопотанням НАБУ, суд наклав арешт на низку нерухомості родича Каськіва, а саме: три земельні ділянки, конюшні, свинарники, телятники, корівники, гараж, кузню тощо.

Нагадаємо, НАБУ затримало двоюрідного брата Каськіва.

Пізніше суд узяв його під варту.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО