Денисенко розповів, хто замовив акцію водіям на єврономерах у Києві

У центрі Києва, зокрема під стінами Верховної Ради, в середу, 11 липня, відбувається «політична акція, замовлена тими, хто кришує контрабанду».

Про це в коментарі журналістам заявив народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко, коментуючи акцію власників авто на іноземних номерах під стінами ВР.

«Крім тих вимог, які «євробляхери» раніше регулярно висували, сьогодні з’явилася абсолютно несподівано ще одна вимога – переглянути постанову 479. Це постанова про боротьбу з контрабандою. Як на мене, це вже виходить за рамки будь-якого розуміння будь-яких процесів», – підкреслив Денисенко, якого цитує прес-служба політсили.

Він зауважив, що вимога скасувати боротьбу з контрабандою виглядає досить незрозумілою.

«Адже коли люди говорять, що немає грошей, щоб купити машину з дорогим акцизом, це ще зрозуміло. Але коли люди говорять про те, що нам потрібно скасовувати боротьбу з контрабандою й скаосвувати всі ті процеси, які тривають останнім часом в Україні в цій сфері, то для мене це вже виглядає як політична замовлена акція тими, хто «кришує» контрабанду», – зазначив Денисенко.

Нагадаємо, 11 липня в центрі Києва розпочалася акція протесту водіїв автомобілів на єврономерах.

Заблоковані автомобілями з єврономерами урядовий квартал, вулиця Грушевського та Європейська площа. Також рух ускладнений на Хрещатику до Бессарабської площі та на вулиці Басейній.

Також у Раді з'явилися два законопроекти, що передбачають зміни вартості розмитнення авто на іноземних номерах.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО