Микитась провалив передвиборчу обіцянку про відновлення та рекультивацію бідних ґрунтів Полісся

Народний депутат України Максим Микитась провалив передвиборчу обіцянку про те, що розробить і впровадить інноваційні програми відновлення та рекультивації бідних ґрунтів українського Полісся.

Таку обіцянку він дав 11 червня 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

«Першочергові завдання, що ставлю на власну депутатську каденцію: створення дієвої системи державної підтримки сільськогосподарських підприємства різних форм власності; гарантування безперешкодної реалізації продукції приватних аграрних підприємств у торгівельних мережах; розробка та впровадження інноваційних програм відновлення та рекультивації бідних ґрунтів українського Полісся», – записано в передвиборчий програмі Микитася.

Однак станом на червень 2018 року Максим Микитась не виступив ініціатором розробки програми відновлення та рекультивації бідних ґрунтів українського Полісся. Зокрема, він не ініціював відповідних ідей у парламенті. З огляду на бездіяльність нардепа в цьому питанні, обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Микитась дав 22 обіцянки, з яких одну виконав, а 5 – провалив.

Раніше ми писали, що рішення Європейського суду з прав людини підштовхне нардепів ухвалити законопроект про земельну реформу.

Що українські політики обіцяли фермерам, читайте в нашому матеріалі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО