Пожежа в Балаклії: нові подробиці з життя міста

До Балаклії після пожежі на території військового арсеналу почало повертатися населення міста, яке було евакуйоване внаслідок надзвичайної події.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «РБК-Україна».

«Зняли обмеження руху автотранспорту. Евакуйоване населення повернулося до місць проживання», – зазначено в повідомленні.

Також ДСНС інформує, що наразі в Балаклії залишається незначне жевріння двох окремих осередків загорання. Вибухів боєприпасів не спостерігається. В межах технічної зони проводиться гасіння трьома пожежними танками ЗСУ, заправку водою яких здійснюють підрозділи ДСНС, задіяні 2 машини ІМР.

«Діє тимчасова заборона використання повітряного простору в радіусі 30 кілометрів і висотою 6 тисяч метрів», – інформує видання з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, раніше начальник озброєння Збройних сил України Микола Шевцов повідомив про можливі причини виникненя пожежі в Балаклії.

Як відомо, пожежа на технічній території військового арсеналу виникла вдень 3 травня. Жертв і постраждалих у результаті події немає.

Органи місцевого самоврядування розгорнули 7 евакуаційних пунктів, за власним бажанням були евакуйовані 246 осіб.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО