Река не забезпечив Гряківську амбулаторію сімейної медицини стоматологічним обладнанням

Народний депутат України Андрій Река провалив обіцянку про те, що Гряківська амбулаторія загальної практики сімейної медицини буде забезпечена стоматологічним обладнанням.

Таку обіцянку він дав 20 квітня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«У Гряковому пенсіонер Олександр Мосейко переймався придбанням стоматологічного обладнання для амбулаторії загальної практики сімейної медицини. І коштує воно не таких великих коштів для району, щоб чекати приїзду народного депутата України для вирішення цього питання. Буде в цій амбулаторії стоматологічне обладнання», – написав Андрій Река на своїй сторінці в Facebook.

За півроку «Слово і Діло» надіслало запит нардепу, щоб дізнатися, як просувається питання із закупівлею медичного обладнання. Однак помічник парламентаря в телефонній розмові відмовив у співпраці з нами.

У Чутівській Центральній районній лікарні, до якої належить стоматологічний кабінет Гряківської амбулаторії, нам повідомили, що в 2017 році нове стоматологічне обладнання не закуповували. За словами головлікаря, це питання з нардепом Андрієм Рекою не обговорювалося. Тому вважаємо, що обіцянку нардеп провалив.

Відзначимо, що виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, проте «Слово і Діло» фіксує такі заяви для зваженої характеристики поведінки персони в публічному просторі.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Андрій Река дав 29 обіцянок, з яких 9 виконав, а 4 – провалив.

Які обіцянки у галузі медицини виконали мажоритарники Полтавської області – на інфографіці.

Рейтинг відповідальності нардепів-мажоритарників Полтавської області можна подивитися тут.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО