Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Полтавської області?

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує порівнювати відповідальність народних депутатів України, обраних за мажоритарними округами регіонів країни. На черзі – парламентарі, обрані до Ради за одномандатними округами Полтавської області.

Сьогодні ми порівнюємо відповідальність Сергія Капліна, Юрія Бублика, Юрія Шаповалова, Олега Кулініча, Костянтина Іщейкіна, Андрія Реки та Костянтина Жеваго.

Найменш відповідальними мажоритарниками Полтавської області є Костянтин Жеваго та Юрій Шаповалов. Вони поки не виконали жодної своєї обіцянки. При цьому в активі Жеваго 27 обіцянок, у Шаповалова – 7. Провалених обіцянок у них 16 і 2 відповідно.

На рахунку Андрія Реки 7 обіцянок, одна з яких є виконаною. Провалених обіцянок у нього 3. Рівень його відповідальності – 14%. Трохи відповідальнішим є Костянтин Іщейкін. Він зі своїх 13 обіцянок виконав 2. Щоправда, ще одну обіцянку він провалив. Рівень його відповідальності – 15%.

Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Дніпра?«Слово і Діло» порівнює відповідальність нардепів-мажоритарників, обраних за мажоритарними округами Дніпра.

Сергій Каплін роздав найбільшу кількість обіцянок із представлених в огляді – 76. Із них він провалив 33, а 16 – виконав. Рівень його відповідальності – 21%.

Юрій Бублик роздав на сьогодні 24 обіцянки. З них він провалив 18 зобов'язань або 75% від загальної кількості. Виконав Бублик 6 обіцянок. Рівень його відповідальності – 25%.

Найвідповідальнішим із представлених мажоритарників на сьогодні є Олег Кулініч. Він роздав 33 обіцянки, з яких провалив поки всього 2. Виконав він 9 своїх зобов'язань. Рівень його відповідальності – 27%. Хоча це й найвищий відсоток серед представлених, однак варто відзначити, що загальна ситуація з виконанням обіцянок у полтавських мажоритарників є не найкращою.

Окремо варто відзначити Тараса Кутового. Він хоч і є на сьогодні міністром аграрної політики та продовольства України, але обирався до парламенту за одномандатним округом із Полтавської області. Рівень його відповідальності – 21%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: